top of page

Samarbejdspartnere

Højrup byg

Kontakt tlf. 23234409

Skallerupvej 540 - Sønderlev

9800 Hjørring

Vi tilbyder os til at hjælpe dig med dit nye byggeprojekt uanset om det er en opgave på to timer eller den til to måneder! De følgende sider skulle gerne give lidt appetit samt også vise hvad vi formår`inden for byggeriets faser.

Jeg er en lokal tømrer med Hjørring som udgangspunkt.

Jeg udfører alle slags tømrer-opgaver, og med udgangspunkt i Hjørring har jeg mulighed for at komme rundt i hele Nordjylland.
Ingen opgave er for lille eller stor, jeg finder den rigtige løsning for dig.

Har du behov for rådgivning om renovering eller nybyggeri, kan jeg kontaktes helt uforpligtende og give et tilbud på opgaven eller henvise dig til en, jeg mener, der kan løfte den pågældende opgave.

Vi er et byggefirma specialiseret i Nybyggeri​

​I jeres nye hus tilstræber vi en enkel arkitektur, hvor detaljerne gør huset personligt. Vi bygger huse, hvor det individuelle betyder atmosfære i hverdagen.

​Vi bygger for jer, der stiller høje krav til indretning og kvalitet. Vores stil ligger uden for det normale typehusmarked, men vore priser er konkurrencedygtige i forhold til den kvalitet, I får. ​Specielle ønsker opfylder vi gerne. Måske har I egne skitser, eller ideer fra andre huse. Sammen finder vi en god løsning, der dækker jeres ideer og behov.

Please reload

bottom of page